Pinewood ikonforklaring

SYMBOLER

 

Camou pattern - Digital
 
Tecl-Wood®

Tecl-Wood® Optima 2 Camou pattern.

 
En miljøvenlig og fluor (PFC) fri vand- og smudsafvisende behandling til sports- og udendørs tekstiler. På grund af de hyperforgrenede og hydrofobe polymerer vil vanddråber bare rulle væk fra stoffet og holde stoffet tørt og let. Meget slidstyrke. Funktioner op til 10 vasker (40 ° C), når stoffet genaktiveres ved strygning eller i tørretumbler efter vask. Giver høj åndbarhed til tekstiler. Alle produkter, der bæres udendørs under regnfulde forhold, med eller uden membraner, bør for bedre åndbarhed og funktion have et afvisende yderstof, en ydeevne, som Bionic-Finish® tilbyder. Ikke olieafvisende. Der kræves ingen specielle rengøringsmidler, men brug ikke blødgøringsmidler, da dette vil begrænse behandlingsfunktionen. Biologisk nedbrydelige. Bionic-Finish® Eco Plus, valg for både funktion og miljø!
Realtree Xtra® Camou

Realtree Xtra® Camou.

 
DWR - Durable Water Repellency

Fleksibelt vandafvisende - En vandafvisende behandling, som afhjælper og beskytter yderstoffet imod at blive vådt. Giver en god vandafvisendehed, men stoffet bør efterbehandles for at opretteholde den gode funkton på sigt.

Big size

Vi har produseret nogle produkter i store størrelser.  Disse produkter er mærket med vores big size symbol                                                                                                                                                                                                                                                                            Big size, gælder jakker fra størrelse 4XL og op. Bukser fra størrelse C66 og op.              

 

 

 

 
Sphere®

Det nye Sphere® mønstre bygger på pixelteknologi som indebære at vildtet på afstand ikke kan fokusere på tøjet hvilket gør at konturer på tøjet forsvinder og derved også jægeren.

TC Lite

TC-Lite er specielt udviklet for at få maximal åndbarhed og komfort i varmt vejr. Slidstærkt, hurtig tørrende og strygefrit. Tæt vævet stof (65% polyester, 35%bomuld) for optimal funktionalitet. Behandlet for ekstra vandafvisende egenskaber.

 

 
TC1200

Vores eget materiale rive- og slidstærk vævning, som vi anvender i hele vildmarksserien. Den tætte vævning gør stoffet meget vindafvisende samtidig med at imprægneringen gør det særdeles vandafvisende. Let at genimprægnere f.eks. med spray. UV beskyttende. Lavet i 65% polyester, 35% bomuld.

 

2-Layered Membrane

En vind og vandtæt membran der er lamineret på foret, men stoffet kan stadig ånde. Anvendes bl.a. på jagtbeklædning og giver en lydsvag overflade.

 
2-Layer Membrane Repellant

En vind- og vandtæt funktionsmembran med god åndbarhed, som er lamineret på yderstoffet som direkte stopper regn fra at gå igennem. Sømmene på dette tøj tapes ikke. derfor kan vand efter et stykke tid trænge igennem via sømmene. Vi klassificerer dette tøj som helt vindtæt og kraftig vandafvisende.

2-Layered Membrane

En vind- og vandtæt funktionsmembran med god åndbarhed. Membranen er lamineret med yderstoffet, hvilket gør at regn ikke går igennem. Anvendes bl.a. i jagtjakker og skaljakker. Sømmene tapes på membranen.

 
Coating - WP 1

En vind- og kraftig vandafvisende PU belægning uden åndbarhed. Tapede sømme.

Coating - WP 2

Vind- og vandtæt PU belægning der er åndbar. Tapede sømme.

 
3-Layered Membrane

Vind-og kraftig vandafvisende funktionsmembran der er åndbar, der er lamineret mellem inder og yderstoffet. Sømmene på dette tøj tapes ikke,derfor kan vand efter et stykke tid trænge igennem via sømmene. Vi klassificerer dette tøj som helt vindtæt og kraftig vandafvisende.

 

Liner Membrane

Vind-og vandtæt funktionsmembran der er åndbar.Membranen er en liner der ligger frit mellem foer og yderstof. Anvendes bl.a. i jagttøj og giver et lydløst materiale.

 

 
Covering – WR

Vindtæt PU belægning med vandafvisende egenskaber. Ventilerende og åndbar. Sømmene er ikke tapede på materiale med denne belægning.

 

Breathable

Materialer med dette symbol har ekstra god åndbarhed.

 

 
Windproof

Materialer med dette symbol er lavet så de er vindtætte.

Taped seams

Alle produkter med dette mærke har tapede sømme så syninger også er vandtætte.

 

 
4-Way Stretch

Funktionstøj med elasticitet i både bredde og længde. For at få den bedste komfort og smidighed.

Merinowool

Merinould

 
Supplex

Et højfunktions materiale udviklet af invista. Blød, slidstærk, hurtig tørrende og nemt at behandle.

 

Scotchgard

En imprægnering udviklet af 3M som virker smuds- og vandafvisende. Virker ikke hæmmende på det imprægnerede materiales åndbarhed.

 

 
Ciba

En behandling der gør tøjet ekstra beskyttende mod UV stråling.

 

Zip-In-System

Produkter der ved hjælp af en ekstra indsat lynlås, kan fores med en del af vores andre jakke eller veste.

 

 
UV-Skydd

Materialer med dette symbol, har beskyttelse mod solens skadelige UVA og UVB stråler.

 

Anti Pilling Fleece

Antipeeling fleece. Fleece som er behandlet for at undgå for hurtif pilling. Når materialet bliver lavet, klippes det ekstra fint for at ydersiden ikke skal fnugge så meget.

 

 
Bamboo Fibre

Svedtranspoterende og god åndbarhed. Antibaktiel.

 

Realtree APC HD®

Realtree AP HD® Camo Farver

 
Realtree APB HD®

Realtree APB HD®

Advantage Realtree MAX-4 HD®

Advantage Realtree MAX-4 HD®

 
Realtree AP HD® Snow

Realtree AP HD® Snow

Realtree APG HD®

Realtree APG HD®

 
2-in-one

Beklædning med dette symbol har multifunktion, da de nemt kan tilpasses andre anvendelsmuligheder.

 

Thermo Lite

Du pont patenteret Thermolite® der hurtigt fjerner sved og er ekstra varmene.

 

 
Cool Max

Coolmax® fiberne fjerner hurtigt sved, og giver en kølende effekt.

Anti mosquito

Prokdukter med dette symbol er beskyttende mod myggestik. Enten er tøjet lavet i et stof, som er så tæt vævet, at myg ikke kan stikke igennem, elles er stoffet behandlet med et velduftende ( for mennesker) citrongræs middel, som gør at myggene undlader at lande på stoffet.

 

 
Realtree Hardwoods green HD®

Realtree Hardwoods green HD®

Realtree Hardwoods SNOW

Realtree Hardwoods SNOW

 
Realtree hardwood HD® Blaze

Realtree hardwood HD® Blaze