Persondatapolitik

Persondatapolitik:

Vi vil hermed gerne informere dig om at vi sikre at de persondata vi kommer i besidelse af om dig, behandles i overensstemmelse med GDPR. (EU Persondatapolitik)

 

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata på www.vildmarks.dk er :

John Krogsgaard

Vildmarks ApS

Ny Grejsdalsvej 3

7100 Vejle

Danmark

CVR-nr. 38927833

 

Info om og formål med indsamling af dine persondata:

Når du ønsker at købe et produkt hos os, har vi brug for at indsamle enkelte persondata for at kunne gennemføre handlen.

Vi har brug for at indsamle almindelige persondata som f.eks. navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse, leveringsadresse og betalingsoplysninger.

Hos Vildmarks.dk indsamler og behandler vi dine persondata, når du:

- Gennemfører et køb på vores hjemmeside
- Tilmelder dig vores nyhedsbrev
- Bruger vores kontaktformular til at stille os spørgsmål

 

Vi bruger dine persondata som navn og adresse for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os.

Dit telefonnr. og din mailadresse indsamler vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, leveringsbekræftelse samt track&trace info.
Dine kortdata indsamler vi når du betaler din varer ifm. betalingstransaktionen. De anvendes og gemmes kun til betalingsafviklingen.

 

Vi indsamler kun dine persondata, hvis de er relevante i forbindelse med din aktivitet hos Vildmarks.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi opbevarer dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil  eller så længe de er relevante for os.

 

Vi sælger eller overgiver ikke dine persondata til tredjemand.
Hvis du har bestilt varer til levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Postnord/Pacsoft med henblik på levering af dine indkøb.

Vi styrer vores webshop gennem Smartweb a/s,  betalingssystem gennem Bambora a/s og økonomisystem gennem e-conomic. Alle persondata som du oplyser på vores webshop vil blive opbevaret i deres datacentre. Vi samler information om trafik og salg gennem disse samarbejdspartner men disse data indeholder ikke oplysninger, som kan identificere dig personligt.

Vi bruger Cookies for at forbedre din oplevelse når du bruger vores webshop. 

 

Når du siger ja eller da du sagde ja til at modtage nyhedsmail fra vildmarks.dk har du samtidigt givet os dit samtykke til at bruge din e-mailadresse hertil.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt på vores hjemmeside, må vi bede dig henvende dig personligt eller telefonisk for nærmere aftale om produktkøb.
 

Vi står til rådighed:
Du kan altid få oplyst de persondata vi har indhentet om dig, få rettet eller slettet dine persondata ved henvendelse til Vildmarks.dk på kontakt@vildmarks.dk eller ved at afmelde nyhedsmailen nederst i mailen.